Крим під Російською окупацією 3733 день
Вся Україна у вогні 808 день
  ККСЦ Куреш Нагородження переможців конкурсу "Історичні паралелі - 2020"

Нагородження переможців конкурсу "Історичні паралелі - 2020"

20 грудня, у Херсонській бібліотеці ім. Олеся Гончара відбулось нагородження переможців конкурсу «Історичні паралелі». Про це повідомляє радіо "Куреш".

   Цього року це ювілейний, п’ятий конкурс організований Благодійною організацією «ККСЦ «Куреш». Журі конкурсу відібрало кращі роботи учнів з Херсонщини та АР Крим  за твори, присвячені історії національно-визвольної боротьби українського та кримськотатарського народу за державний суверенітет і територіальну цілісність України з тоталітарним режимом СРСР та відлуння історичних паралелей до сьогодення», скорочено - «Історичні паралелі». 

 Через велику кількість надісланих робіт, журі конкурсу замість трьох призових місць визначило п’ять. Всі переможці були нагороджені грамотами та цінними подарунками.

  В рамках церемонії нагородження, для всіх присутніх було показано прем’єру документального фільму про мовну ситуацію в Україні – «Соловей співає. Доки голос має», який презентувала бібліограф Лілія Віжічаніна. Цю почесну місію їй доручила авторка фільму Леся Воронюк.

  Детальніше про захід у відеосюжеті радіо «Куреш»: